© 2019 Jacqueline Noordmans / SkarWeb
Logo parel en hand Jacqueline Noordmans
Logo parel en hand Jacqueline Noordmans
Logo Praktijk Jacqueline Noordmans
Coaching, bewustzijnsontwikkeling, energetisch werk en psychotherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen

Referenties

Tevens praktijk voor relatieproblematiek.
Wachtlijsten bij de GGZ en/of Jeugdhulp? U kunt op redelijk korte termijn terecht.
Ervaar het verschil na één consult.
Gastenboek schrijven

Vorige - 0 - Volgende

Naam: Annemarie
Woonplaats: Hartwerd
Datum: 17-05-2019 om 10:45
Van nature ben ik n positief ingesteld mens..altijd ook nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. En zo kwam ik ook terecht bij Jacqueline. In mijn leven al van alles ondernomen..TM meditatie, yoga allerlei andere meditatietechnieken..maar dit overtreft voor mij alles! Er zijn onbewuste zaken naar boven gekomen die toch invloed op mij hadden..ik kon het loslaten...bewust daarvan worden...wat heerlijk! Mijn bloeddruk eindelijk stabieler!wauw! En veel meer invloed op mijn eigen innerlijke rust door de uiterst makkelijke meditatie techniek, wat je elk moment van de dag kan beoefenen. Ik ben heel blij dat ik mindfulness heb mogen leren bij Jacqueline!!

Naam: Anoniem, 21 jaar
Woonplaats: Leeuwarden
Datum: 23-04-2019 om 11:45
Ik had last van flinke vermoeidheid en viel flauw bij situaties die stressvol waren. Verder had ik last van nachtmerries, angsten en slechte eetlust en voelde me totaal onbegrepen. Eigenlijk voelde ik me behoorlijk depressief en had ook last van stemmingswisselingen. Ik sliep daarnaast erg slecht en werd steeds wakker en voelde me dan paniekerig. Ik had ook last van spierpijnen.Als ik het nu zo opschrijf zie ik dat er best veel klachten waren. Ik ging naar Jacqueline toe en het was zo bijzonder maar voelde me na het eerste consult al zo veel anders en beter. Na het tweede consult voelde ik me al veel sterker en het slapen ging ook al veel beter. Op school ging het goed en voelde ik mij niet meer zo onzeker. Mijn klasgenoten zagen dit ook en waren nieuwsgierig. Ik kan nu veel beter keuzes maken en merk ook dat ik bepaalde dingen niet meer doe. Ik voel me niet meer eenzaam en angst en paniek heb ik niet meer. Ik ben ongeveer 5 keer geweest en heb ook geen spierpijn meer.Depressies heb ik geen last meer van en voel me veel vrolijker en heb weer zin aan de dingen. Wat ben ik blij dat Jacqueline mij hier van af heeft geholpen. Het was fijn om bij haar te zijn want ze voelt heel vertrouwd.Dankjewel.

Naam: Anoniem (man)
Woonplaats: Nij Beets
Datum: 04-03-2019 om 21:04
Nadat ik zwaar overspanning thuis ben komen te zitten, moest ik na een aantal maanden rust meedoen aan een reintegreringstraject die door mijn werkgever / arboarts werd georganiseerd. Al na een aantal keer had ik het idee dat dit voor mij niet afdoende was om mij er weer boven op te krijgen. Op aanwijs van een een tweetal familieleden ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. In eerste instantie was ik sceptisch en was bezorgd dat dit ging conflicteren met mijn geloofsovertuiging. Dit bleek echter geheel onterecht en ik voel me ontzettend goed geholpen. Jacqueline heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en daar waar nodig versterkt! Met als resultaat dat ik beter met mijn angsten om kan gaan en er ook hierdoor weer mooie nieuwe uitdagingen op mijn pad zijn gekomen. Ik voel me dan ook een stuk gelukkiger en heb mijn innerlijke rust weer terug gevonden.

Naam: Jantine
Woonplaats: Sneek
Datum: 01-03-2019 om 23:01
Het was voor mij een hele stap om hier heen te gaan maar vanaf het begin dat ik naar binnen liep voelde het goed. Voelde mij op m'n gemak en daardoor ook heel eerlijk en open naar mezelf heb kunnen kijken met behulp van Jacqueline. Liep zowel prive als zakelijk tegen bepaalde situaties aan die ik niet meer wist op te lossen. Jacqueline heeft mij geholpen om naar mezelf te kijken en meer naar mijn gevoel te luisteren. Hierdoor kwamen er ook bepaalde gebeurtenissen uit het verleden naar boven die ik nu beter kan plaatsen en verwerken. Dit geeft veel rust.

Vorige - 0 - Volgende

•   Bel mij terug
Wilt u graag teruggebeld worden voor uw vragen en opmerkingen? Vul dan het "bel mij terug" formulier in.
  •   Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.