© 2021 Jacqueline Noordmans / SkarWeb
Logo parel en hand Jacqueline Noordmans
Logo parel en hand Jacqueline Noordmans
Logo Praktijk Jacqueline Noordmans
Coaching, bewustzijnsontwikkeling, energetisch werk en psychotherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen

Even voorstellen

Tevens praktijk voor kind-, gezins- en relatieproblematiek.
Nieuw: Voetreflex en neuropathie door Chemo.
Wachtlijsten bij de GGZ en Jeugdzorg? U kunt hier spoedig terecht.
Ontdek de bijzondere uitwerking direct na een consult.

Ik ben Jacqueline Noordmans, 56 jaar en heb inmiddels 21 jaar ervaring in mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie, psychotherapie, bewustzijnsontwikkeling, coaching en energetisch werk voor kinderen en (jong) volwassenen.

Voordat ik deze weg ben ingeslagen heb ik opleidingen gevolgd op secretarieel en administratief gebied en vervolgens een universitaire opleiding afgerond in organisatiekunde. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als systeembeheerder bij de gemeente Leeuwarden en bij diverse bedrijven kwam ik in een langdurig ziekteproces terecht van 9 jaar. Destijds wist ik niet wat mij nu wel bekend is: ik ben o.a. bijzonder hooggevoelig en mijn zintuigen zijn zeer sterk ontwikkeld. Ondanks de enorme vermoeidheid en het ziekteproces heb ik doorgewerkt en gestudeerd maar in een totaal andere richting: de complementaire gezondheidszorg.

Daarnaast heb ik in mijn leven behoorlijk wat ervaringen meegemaakt op heel veel verschillende fronten. 

 

Mijn werkveld is breed omdat iedereen andere vragen en behoeftes heeft en energetisch werken altijd zeer persoonlijk maatwerk blijft.

Een voordeel van energetische (psycho)therapie ten opzichte van de reguliere psychotherapie is dat deze vorm van werken snel en blijvend resultaat geeft en de bron van de klachten aanpakt. De therapie is niet 'zweverig', ik sta met beide benen in de 'Friese klei' (praat ek Frysk) ben nuchter en maak gebruik mijn helderwetende vermogens. De innerlijke kracht, het zelfgenezend vermogen en het bewustwordingsproces van de client wordt zeer snel opgebouwd. Energie werkt altijd en is erg krachtig. Ook mensen die jarenlang bij een psycholoog/psychiater en/of andere hulpverlener op consult zijn geweest en hier nauwelijks tot geen baat bij hebben gehad zijn verbaasd over de bijzondere (uit)werking van de therapie. Ik verwijs hiervoor naar de ervaringen en referenties.

 

U kunt bij mij terecht voor o.a. (pedagogische) hulpvragen, coaching, relationele probemen (ouder-kind, man-vrouw, gender en sociale problematiek), fysieke en psychische aandoeningen, burn-out, traumaverwerking, hoogsensitiviteit, emotionele problematiek zoals angsten, depressies en hechtingsproblematiek.

Daarnaast kunt u ook de weldadige (uit)werking ervaren van een professionele Chinflex voetmassage en/of stoelmassage.

 

Ik ben lid van de beroepsvereniging LVNT en RBCZ. De therapie valt onder de alternatieve zorg (aanvullend pakket) en er is geen betaling van eigen risico.


Mijn jarenlange opleiding heb ik o.a. gevolgd bij Joanne van Wijgerden (Healing Arts en kindercoach), Dorothe Lueb (voeding), Dutch Bodywork Academy (voetreflex, stoelshiatsu), Con Amore (HBO medische basiskennis), Sonnevelt Opleidingen (3-jarige verdieping voetreflexmassage), Total Health (Chinese voetreflex), Merkivah Energetische (Psycho)therapie, coaching en nog vele anderen. Nog steeds blijf ik mezelf ontwikkelen d.m.v. opleidingen, medische dagen en themadagen ten einde alert te blijven op alle belangrijke gebieden van het leven in deze boeiende tijd.


Deze tijd vraagt veel van de mens, zijn/haar lijf en geest want er is een enorme shift gaande op alle fronten. Dat betekent dat er veel gezien wil worden in ons en opgelost wil worden.  Het is tevens een fantastische tijd om (eindelijk) te belichamen wie je werkelijk bent, JA te zeggen tegen jezelf, in je meesterschap te gaan staan en zonder strijd en moeite te creëren wat je werkelijk wilt. Met al mijn liefde, kennis en helderwetende frequenties wil ik je hierbij graag begeleiden en dienen om volledig in verbinding te komen met jouw essentie. Het is vervolgens prachtig om te zien dat ook je omgeving hier op in kan tunen en zich prettig voelt bij jouw aanwezigheid.

 

Naast mijn praktijkwerkzaamheden geef ik regelmatig lezingen en cursussen, op kinderdagverblijven, verenigingen en scholen maar ook bij mensen thuis. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u te allen tijde even informeren. Verder sta ik geregeld in contact met leerkrachten, leerlingen, bedrijfsartsen en hulpverleners binnen de GGZ en Jeugdzorg.

 

   

 

IMG 20190918 143715

lvnt3

 

Lid van de

Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT)

Lidnummer: 07.052

 

rbcz logo noordmans

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

Lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Lidnummer: 174447B

 

AGB code praktijk: 90-035728

 •   Bel mij terug
Wilt u graag teruggebeld worden voor uw vragen en opmerkingen? Vul dan het "bel mij terug" formulier in.
  •   Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.