© 2021 Jacqueline Noordmans / SkarWeb
Logo parel en hand Jacqueline Noordmans
Logo parel en hand Jacqueline Noordmans
Logo Praktijk Jacqueline Noordmans
Coaching, bewustzijnsontwikkeling, energetisch werk en psychotherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen

Referenties

Tevens praktijk voor kind-, gezins- en relatieproblematiek.
Nieuw: Voetreflex en neuropathie door Chemo.
Wachtlijsten bij de GGZ en Jeugdzorg? U kunt hier spoedig terecht.
Ontdek de bijzondere uitwerking direct na een consult.
Gastenboek schrijven

Vorige - 0 - 1 - Volgende

Naam: Johan
Woonplaats: Dronten
Datum: 16-09-2021 om 09:15
Al 12 jaar zat ik aan de zware medicatie welke zijn voorgeschreven door de huisarts en ggz. Ik heb een waslijst aan reguliere therapien gedaan al die jaren en ik ben alleen maar verder afgedwaald en negatiever geworden. Via een kennis kwam ik in contact met Jacqueline. Eerst was ik best wel wat sceptisch maar dit is toch wel een heel groot verschil tov al die therapien die ik heb gevolgd. Ik voelde me meteen thuis bij haar. Na het eerste consult voelde ik me al een heel ander mens en kón ik mezelf weer voelen. We zijn bezig gegaan (vanuit mijn wens, want ze respecteert ook als je aan de medicijnen wilt blijven) met afbouwen van de medicatie. Ik voel me krachtiger dan ooit tevoren. De gesprekken, de zeer toegankelijke therapie, de openheid en het heeft ertoe geleid dat ik nu, wonderbaarlijk genoeg, zonder medicatie in het leven sta.

Naam: anoniem
Woonplaats: Emmeloord
Datum: 12-08-2021 om 10:55
Wij (jong stel met kinderen) hebben relatietherapie gedaan bij Jacqueline. Dit is zó anders dan de "reguliere" relatietherapie! Echt ongelovelijk hoe dit werkt. Ieder afzonderlijk aan de slag met ons eigen problematiek en als er behoefte is weer even samen. Ze laat ons zoveel zien en hiermee zijn we aan de slag gegaan. Een bijzonder lieve, kundige en heldervoelende vrouw. Onze kinderen reageerden hier meteen positief op toen wij zelf met behulp van Jacqueline ons bewustzijn oprekten als het ware. Echt fantastisch hoe dit werkt en hoe kalm ze blijft te midden van onze perikelen. We hebben het weer goed met z'n allen en daar ben ik bijzonder blij mee.

Naam: Anoniem (man)
Woonplaats: Bolsward
Datum: 08-07-2021 om 16:14
Ik heb bij Jacqueline relatietherapie gedaan omdat ik op het punt stond te gaan scheiden van mijn vrouw. We hadden samen al eerder relatietherapie gedaan maar dat heeft ons niets gebracht. Wat ik hier heb gedaan is compleet anders en het heeft ons weer samen gebracht! Er speelden zoveel zaken van waaruit ik reageerde en die hebben we opgeruimd. Het is heel bijzonder want op alle vlakken gaat het nu heel goed. In mijn werk ervaar ik weer plezier en de relatie met mijn kinderen is zo veel beter geworden. Het is echt maatwerk wat Jacqueline doet en geen therapie uit boeken en/of protocollen. Ze voelt en ziet helder en dat werkt. Daarnaast is het echt een actief proces van bewustzijnsverruiming waarin Jacqueline mij mee heeft genomen in mijn proces terwijl zij heel goed bij haarzelf blijft.
Heel veel dank hiervoor.

Naam: Frans
Woonplaats: Franeker
Datum: 20-04-2020 om 16:06
Ik heb Jacqueline leren kennen als een uiterst professionele therapeut, zij heeft mij geholpen om mij bewust te maken van mijn eigen "ik" die ik om wat van reden dan ook behoorlijk was kwijtgeraakt. Ze zette mij met de beide benen op de grond, ook al was ik dwars en wist het altijd beter. Na een langdurige burn-out was dit de stap die ik moest nemen en nu kan ik pas zeggen dat ik een belangrijke stap in mijn leven heb genomen om bewuster om te gaan met mijn energie. Dank voor de sessies! Ik zal Jacqueline van harte aanbevelen!

Naam: Janneke
Woonplaats: Sneek
Datum: 12-04-2020 om 17:26
Mijn werk is docent en ik ben hier gekomen met veel spanningsklachten en gezinsproblematiek. Al heel snel voelde ik me veel beter en sterker. Inmiddels is mijn man ook in consult gegaan en mijn kinderen zijn een paar keer geweest. Wat een verademing, de harmonie is weer terug in het gezin en wat ik hier heb geleerd breng ik ook in de praktijk voor de klas. De klas merkt de veranderingen op en de sfeer is nu behoorlijk in positieve zin veranderd. Jacqueline heeft veel kennis over de essentie van het leven in al zijn facetten en wij/ik daarin als persoon. Ze ziet het helder. Achtergrond informatie over diverse onderwerpen worden besproken. In o.a. sessies wordt heel veel duidelijk over je zelf en al je relaties. Het fijne is dat hier ook direct mee wordt gewerkt en dat is zo bevrijdend. Hierdoor kom je bij je eigen kern, bij wie jij daadwerkelijk bent. Inzicht en tevens aan de slag met alle belemmeringen, die worden gewoon getransformeerd en kun je volledig loslaten. Zeer verhelderend.

Naam: Foppe van Popta
Woonplaats: Bolsward
Datum: 04-12-2019 om 14:25
Ik heb een half jaar last gehad van ischias. Twee keer bij Jacqueline en de pijn was weg. Ik heb veel baat bij de bezoeken van Jacqueline. Prima behandeling van rug en voeten. Wat ik ook bij J. vind zijn de gesprekken. J. brengt je bij eigen ik. Heb geloof in je zelf.Prima.

Naam: De Jong
Woonplaats: Hardegarijp
Datum: 02-12-2019 om 10:27
Een half jaar geleden ben ik voor het eerst bij Jaqueline geweest. I.v.m. burn-out klachten en een gebrek aan energie was ik op zoek naar een behandeling die mij zou helpen, zo kwam ik uit op energetische therapie. Jaqueline heeft mij vele inzichten gegeven waar ik erg dankbaar voor ben. Ook ben ik mij bewust geworden hoe veel lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en dat lichamelijke klachten kunnen ontstaan vanuit de geest. Ook dacht ik dat ik oude trauma's had verwerkt wat blijkbaar niet het geval was. Hier heeft Jaqueline mij bij geholpen. Ik voel mij nu vele malen beter en ben dichter bij mijzelf gekomen. Waar reguliere behandelingen langzaam op gang komen en mij weinig resultaat hebben gebracht, merk ik bij Jaqueline dat er echt stappen worden gezet. Daarnaast hou ik van haar nuchterheid. Ik heb haar al bij meerdere kennissen aanbevolen.

Naam: Martin
Woonplaats: Leeuwarden
Datum: 18-09-2019 om 16:02
Ik heb bijna een jaar lang gelopen met een flinke ischias. Fysio gehad etc. maar niets hielp me af van de pijn. Via via ben ik bij Jacqueline beland. Na 3 sessies was ik helemaal pijnvrij. Er is me nu duidelijk geworden dat (onderliggende) emoties pijnzenuwbanen kunnen ontwikkelen en dat deze ook weer uitgezet kunnen worden. Het is een verademing om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Hartelijk dank.

Naam: Anoniem
Woonplaats: Sneek
Datum: 15-09-2019 om 19:22
Ik kom al zo'n 12 jaar geregeld bij Jacqueline over de vloer. Ik heb een managementfunctie en op deze manier is het prima vol te houden. Meestal doen we een voetreflexmassage in combinatie met een stoelmassage. Soms kies ik voor een sessie. Ik ben echt enorm verbaasd dat mensen - zeker met een druk leven- wel hun auto naar de garage brengen en hun huis (laten)opknappen maar zichzelf zo "slecht onderhouden". Het is iedere keer weer een oplaadpunt in mijn (meestal) hectische leven.

Naam: Jellie
Woonplaats: Dokkum
Datum: 13-08-2019 om 19:21
Ik ben hier gekomen met mijn kind van 8 jaar. Afgelopen jaren heb ik verschillende dingen geprobeerd voor wat betreft alternatieve geneeswijzen, maar dat heeft helaas niet gebracht wat we hadden gehoopt. Ik heb eerst een sessie gehad en vervolgens mijn dochter. Ik wist niet wat me overkwam, er veranderde zoveel na het consult en ook de relatie met mijn dochter is nu super goed. Zij zit lekker in haar vel en ik heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan.

Vorige - 0 - 1 - Volgende

•   Bel mij terug
Wilt u graag teruggebeld worden voor uw vragen en opmerkingen? Vul dan het "bel mij terug" formulier in.
  •   Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.